مسابقه ملی سایکو ماسک

دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با مشارکت مراکز مشاوره دانشجویی و مرکز بهداشت و سلامت دانشگاه های سمنان و صنعتی شریف و با همکاری کانون های دانشجویی همیاران سلامت روان دو دانشگاه، "مسابقه ملی سایکو ماسک(Psycho Mask)   را با محوریت "سلامت روان و جسم" برگزار می کند.

محورهای مسابقه:
-۸شستشو، ضدعفونی؛ ایمنی یا سلامت
-۹شهروندی و بیماری مسری

قالب های برگزاری مسابقه:
کاریکاتور ، کاریکلماتور ، پوستر ، عکاسی ، طراحی ، موشن گرافی ، تایپوگرافی ، پادکست ، کلیپ

شرکت کنندگان:
-۱کلیه دانشجویان شاغل به تحصیل دانشگاه های تحت پوشش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کشور که پس از ثبت نام و ارسال مدارک (تصویرکارت دانشجویی) مورد تایید قرار گیرند.
-۲شرکت در مسابقات به صورت فردی و گروهی می باشد.

شرایط عمومی ثبت نام:
تعداد افراد ثبت نام کننده گروهی ۳نفر می باشد. و ارائه تصویرکارت دانشجویی الزامی است.

روش ارسال آثار:

moshavereh@semnan.ac.ir : آدرس پست الکترونیکی· و یا شماره تلگرام و واتس اپ: ۲۹۲۱۸۹۴۸۲۷۳

راهنمای ارسال آثار:
- کیفیت آثار ارسالی مربوط به کلیپ، عکس و پوستر باید مناسب باشد.
- آثار نباید کپی از اثر دیگری باشد، در غیر این صورت رد خواهد شد.
- فرمت آثار پوستر و عکس jpgباشد و نهایتا حجم آن ۱۲مگابایت باشد.
- عکس ها می توانند به صورت تک عکس یا ترکیبی و مربوط به هم باشند.
- مدت زمان آثار ارسالی برای کلیپ حداکثر ۵دقیقه باشد.
توجه:
دانشجویان شرکت کننده موظفند همراه با آثار خود نام و نام خانوادگی، شماره همراه، شماره ملی، شماره دانشجویی و آدرس محل سکونت و کد پستی محل سکونت خود را درفرم ثبت نام درج نموده و ارسال نمایند. همچنین تمام آثار ارسالی باید دارای "نام" باشند همچنین "محور" اثر توسط صاحب اثر مشخص شود.

مهلت دریافت آثار: تا ۳۰ آبان انتخاب و داوری آثار: ۱۵ آذر و اعلام نتایج: ۱۶ آذر

فرم ثبت نام مسابقه ملی سایکو ماسک

ردیف نام و نام خانوادگی شماره دانشجویی رشته تحصیلی نام دانشگاه یا موسسه کد ملی   شماره همراه    آدرس      کدپستی

محور اثر:        سلامت روان:      سلامت جسم:        موضوع اثر:
قالب اثر :عکس:        طراحی:        کاریکاتور:   کاریکلماتور :        کلیپ:     پادکست:    موشن گرافی:       تایپو گرافی:      پوستر:

جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناس اداره مشاوره، سرکار خانم رحمانیان، از طریق شماره های ذیل تماس حاصل نمایید.